No només de bolets viu la gastronomia a la tardor. El cargol també és un dels protagonistes.
Del 19 d’octubre al 25 de novembre de 2018, a vuit restaurants de Platja d’Aro s’ofereix el “Platillo de banyuts”. Els preus oscil·len dels 9’50 als 13’90 euros. Una iniciativa d’AroImpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.
Els establiments que hi participen són: DGust (cargols als tres porquets), El Racó de l’Epi (del mar a la muntanya), M&B (cargols M&B), La Proa (cargols a la llauna), La Tisana (cargols en salsa), Terrassa de S’Agaró (els cargols de casa), TheGrill BB (cargols amb sofregit de tomàquet i allioli) i Villa Elena (llauna de cargols a la bolonyesa).
Aquesta nova campanya gastronòmica del “Platillo de banyuts” substitueix la de Tardor de Tapes, que s’ha vingut fent durant els darrers dos anys.
Consulta els restaurants des d’aquí.