Arriba la primera edició de les Jornades de la Cuina del Senglar i la Caça, que tindrà lloc del 31 de gener al 16 de febrer. Aquest esdeveniment vol valorar la tradició gastronòmica local i promoure el consum de productes de proximitat vinculats a la carn de caça i el senglar.
Durant aquests dies, el municipi acollirà diverses activitats adreçades a tots els públics i una àmplia oferta gastronòmica als establiments adherits.
Activitats destacades
El 31 de gener a partir de les 20 h Showcooking amb degustació amb Lluís Dagà, cuiner del Restaurant l’Atelier Dagà Clos.
El 9 de febrer a les 9 h esmorzar caçador a càrrec de la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera
El 13 de febrer a les 19 h taula rodona “La caça, present i futur”. Xerrada-col·loqui amb la Societat Catalana de Caça, Consorci de les Gavarres i Agents Rurals
Durant els dies de les jornades, es podrà adquirir carn de caça i embotits a:
Carnisseria Miquel
Gascons Carnissers
Carns David
Carn Agustí
Can Vinyas
A més, els restaurants i rostisseries de l’Associació de Restaurants de Llagostera oferiran plats típics de caça. Els establiments participants són:
El Carril 9
Entre Terres
L’Atelier d’Agà Clos
La Pedra
Can Cassoles
Ca l’Artau
Cal Degollat
Ca la Maria
Els Tinars
Rostisseria Melvys
Cuinats El Bon Gust
Cuinats Xup Xup
Can Madí
Les Jornades de la Cuina del Senglar i la Caça són una oportunitat per gaudir de la gastronomia local i conèixer els productes de proximitat.
Jornades organitzades per l’Ajuntament de Llagostera, l’Associació de Restaurants de Llagostera i l’Associació de caçadors de St Hubert.
Consulta la programació aquí.