La salut comença al plat, i a Llambilles estem compromesos a oferir activitats que us ajudin a cuidar-vos. Per aquest motiu, el pròxim dimecres 18 de desembre, a les 19:00 h, tindrà lloc un taller de cuina cardiosaludable a l’aula gastronòmica del pavelló municipal.
L’activitat està promoguda per GICOR i és totalment gratuïta.(APUNTA’T AQUÍ)
Cuiners de prestigi i una experiència única
El taller estarà guiat per Marta Bussot, una jove mestra pastissera i cuinera de Palafrugell, formada a la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hoffman de Barcelona. Amb només 27 anys, Marta ja compta amb una destacada trajectòria en el món culinari. En aquesta ocasió, comptarà amb el suport de Dani Ruiz, xef del restaurant Kubansky de Sant Antoni de Calonge.
L’objectiu del taller és oferir coneixements pràctics per preparar plats saborosos que també cuidin la nostra salut cardiovascular. Marta i Dani ens mostraran com crear un menú complet i equilibrat.
El Menú del Taller
Durant el taller, es prepararà un menú complet que inclou entrants, plat principal i postres, amb una combinació de sabors saludables i deliciosos:
- 🥖 Focaccia amb massa de fermentació lenta, verdures i salsa de iogurt.
- 🐟 Suprema de salmó en papillote amb vinagreta de cítrics.
- 🍫 Cremós de xocolata negra amb granola cruixent.
Aquest menú demostra que és possible menjar sa sense renunciar al plaer gastronòmic.
Detalls de l’Activitat
📅 Data: Dimecres, 18 de desembre
🕖 Hora: 19:00 h
📍 Lloc: Aula gastronòmica del pavelló municipal de Llambilles
💰 Preu: Gratuït (APUNTA’T AQUÍ)
Aquest taller està pensat per a totes aquelles persones que volen cuidar la seva alimentació i aprendre noves receptes de la mà de professionals.
No us perdeu aquesta oportunitat única de combinar salut i gastronomia!
Amb el suport de GICOR i l’Ajuntament de Llambilles.