Del 23 al 29 de setembre de 2024

Monar´T és un festival anual de murals i d’art urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural, i neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats.

Aquest 2024 és la seva 6a edició, amb la intenció de continuar posant al mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia i de Can Gibert: la seva riquesa i diversitat cultural.

Enguany posem la mirada en la Tolerància 0 a la mutilació genital femenina, a la figura de la Berta Càceres com a defensora ambientalista hondurenya i el dret a l’aigua com a bé comú, i la reivindicació dels drets per a la vida independent de totes les persones, cap a una comunitat més inclusiva.

Es continuarà treballant el dol compartit entorn la migració i la pertinença de barri, així com es continuarà apostant per la inclusivitat de tots els col·lectius als murs lliures, i per una gestió ecològica i sostenible.

Durant tota la setmana hi haurà 11 intervencions de murals i d’art urbà
i 1 intervenció artística amb vímet on la tradició i la modernitat quedaran ben tramades.

I durant tota la setmana, una programació cultural i artística a tots els espais públics i per a totes les edats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*