El Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà enceta avui la programació que acollirà aquesta tardor, que inclou més d’una quarantena d’actes per a tots els públics amb una gran varietat de propostes entre cinema, música i teatre. Vora la meitat de les propostes programades són espectacles d’arts escèniques (música i teatre), mentre que la resta són projeccions cinematogràfiques o de fotografies i vídeos de viatges.

El Teatre Mundial continua amb l’aposta d’ordenar la programació a través d’un ampli ventall de cicles, ja siguin municipals (Docs del Mes, Cicle Gaudí, Cinexic) o d’entitats o agents (Joventuts Musicals, Vispsbalsound) amb l’objectiu de marcar unes línies definides, que responguin a necessitats, ajudin a planificar i evitin la improvisació. El resultat d’aquestes sinergies i ordenació per cicles ja es pot descobrir a través del web del Teatre Mundial.

I és que l’equipament enceta el curs combinant propostes musicals com Echoes of Pink Floyd, un tribut a Pink Floyd; els recitals de Quico Pi de la Serra, Kenny Washington & Ignasi Terraz Trio o Carles Benaven Trio & Tomasito, emmarcats en el cicle Vipsbalsound; la proposta ‘Syndesi’ d’Emma Stratton, ‘Cain’ de Nico Aizicon o ‘Quartet Ànima’, de la mà de Joventuts Musicals; el Concert de Tardor de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló; el concert de Nadal de Yes the Music; o el tradicional recital del Cor Carreras Dagas, entre d’altres. A nivell escènic també hi destaquen ‘Somiar per Despertar’ de El Trampolí, ‘(H)Ovo’, Retaule d’una dona sense òvuls, ‘Un tal Quixot’ de Cascai Teatre en el marc de l’Indilletres, o les representacions de Els Pastorets. A això s’hi suma el cicle de Viatges, les propostes cinematogràfiques del Docs del Mes, Cinexic o Cicle Gaudí, entre moltes altres propostes.

Programació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*