Una xerrada col·loqui sobre el senglar a les Gavarres, un tast de vins naturals i un vermut musical amb The Best Of van escalfar motors per l’àpat popular
El passat diumenge 2 de març Cruïlles va acollir la 14a edició de la Senglanada organitzada pels Senglars. Amb el dinar popular com a nucli central de l’activitat a la Sala de Cruïlles, també va incloure una xerrada col·loqui sobre el senglar al massís de les Gavarres. El debat va tractar si cal abordar-ho com un conflicte o com una oportunitat i va ser conduït per en Pep Nogué, amb la participació del cuiner Quim Matas: s’emetrà -en diferit- pel programa La Fonda de Catalunya Ràdio. També es va fer tast de vins naturals de les Gavarres i un vermut musical a càrrec del grup bisbalenc de versions The Best Of.
Tot això va escalfar motors pel plat fort, el dinar popular a base de senglar, que va ser a partir de les 14 h i va incloure un tastet d’arròs de senglar, un plat de senglar o botifarra, alhora que també es va adaptar el menú per a infants, amb salsitxes i arròs blanc.