L’artista actuarà el dissabte 9 de novembre, a les 20 h, a la Sala Montsalvatge. El seu sisè àlbum d’estudi, “El abrazo”, és una obra eclèctica que celebra les emocions universals. Les entrades es posaran a la venda el dimarts 3 de setembre a les 10 h, juntament amb les localitats per al concert de Sergio Dalma.

L’Auditori de Girona presenta una nova incorporació per a la nova temporada 2024-2025: el concert de la cantautora Rozalén. L’artista actuarà el dissabte 9 de novembre a les 20 h a la Sala Montsalvatge, en una actuació coorganitzada amb Temporada Alta. Les entrades es posaran a la venda el dimarts 3 de setembre a les 10 h al web de l’Auditori.

Després de captivar públic i crítica a parts iguals, Rozalén ha esdevingut una de les cantautores i compositores espanyoles més reconegudes dels últims anys. Ara arriba a l’Auditori de Girona amb el seu sisè àlbum d’estudi, El abrazo, una obra eclèctica que celebra les emocions universals a través de tretze cançons que són com tretze gestos d’afecte. L’àlbum que centrarà aquest concert abasta una àmplia varietat d’estils musicals, des del folklore fins a l’electrònica, les músiques urbanes o la simfònica, mostrant la versatilitat d’aquesta artista amb majúscules.

Amb quatre treballs editats, Rozalén ha esdevingut una de les principals veus de la nova cançó d’autor espanyola. Acumula distincions com quatre Discos d’Or, dos de Platí, un Goya, el Premio Nacional de Músicas Actuales 2021, i tres nominacions als Grammy llatins, entre d’altres. Així també, és una destacada activista social; defensa amb la seva música els drets de les minories i les comunitats més desfavorides.

L’artista actuarà el dissabte 9 de novembre, a les 20 h, a la Sala Montsalvatge, en un concert coorganitzat amb el festival Temporada Alta. Les entrades es posaran a la venda el dimarts 3 de setembre, a les 10 h, al web de l’Auditori. El mateix dia sortiran a la venda les localitats per al concert de Sergio Dalma, que actuarà el dissabte 15 de febrer, a les 20 h, a la Sala Montsalvatge per presentar el seu nou disc, Sonríe porque estás en la foto.

La nova temporada

El cartell de la nova temporada 2024-2025, que començarà el diumenge 6 d’octubre i s’estendrà fins al juliol del 2025, consta d’una seixantena de propostes d’estils diversos, tant pel que fa a músiques modernes com de clàssica. Grans noms i projectes destacats com Rufus Wainwright & GIO Symphonia, Miguel Poveda, Marisa Monte, Paquito D’Rivera, Rita Payés, Tarta Relena, Pau Vallvé, Júlia Lezhneva, Arcadi Volodos i Grigory Sokolov, entre d’altres, formaran part d’aquesta temporada. Les entrades per al doble concert de Marillion estan exhaurides. La resta de localitats es poden adquirir a www.auditorigirona.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*