Del 7 de setembre al 3 de novembre.

Art & Gavarres és un festival que parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Relacionem art i natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i posar-lo en valor.

Els artistes participants creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. Us convidem a visitar-nos i a descobrir aquestes intervencions artístiques efímeres, tot endinsant-vos a les Gavarres.

Les obres són visitables fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, les esborri.

Edició 2024

Un bosquetà de les Gavarres deia, amb aquella saviesa popular que caracteritza a la gent de bosc, que les llegendes eren “veritats d’aquelles que s’expliquen i que no han passat mai”.

Les llegendes avui ja gairebé s’han extingit però històricament ens han ajudat a explicar el desconegut, connectant-nos amb la nostra història, les nostres arrels i la nostra identitat com a individus i com a comunitat. Són un pont entre el passat i el present, entre el real i l’imaginari, que ens conviden a explorar el misteri i les meravelles de l’univers.

Hem proposat als nostres artistes llegendes de les Gavarres com a fil inspirador per al seu treball. Ens deixarem sorprendre i farem volar la imaginació!

 

El diumenge 15 de setembre:

A les 18 h tindrà lloc la presentació del festival i visita guiada amb les artistes de les obres de Llagostera: COCU Associació Cultural i Olga Schmind.

A les 19 h hi haurà un concert inaugural amb el duet Cris & Gemma.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*