El proper diumenge 29 de setembre tindrà lloc la 37ª edició de la popular Festa del Pedal, organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Joan i l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta proposta lúdica i festiva s’iniciarà a partir de les 9.30 h del matí a la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran, des d’on començarà un recorregut planer d’uns 12 quilòmetres, òptim per a gaudir en família, i amb el qual es posa de relleu el paisatge i els espais d’alt valor mediambiental del municipi.

La pedalada sortirà des de Sant Joan i arribarà fins a l’aparcament de la platja de Castell, on tots els participants podran gaudir d’un avituallament amb esmorzar i aigua. Tot seguit, es reprendrà la marxa pel paratge natural de Castell i els seus camins fins arribar altra vegada a la plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan on, finalment, es farà un segon avituallament també amb esmorzar.

La 37ª edició de la Festa del Pedal comptarà amb un fi de festa amb música en directe a la mateixa plaça de Mossèn Gumersind. També es farà un sorteig de material esportiu per a tots i totes les participants que publiquin fotografies de la bicicletada a Instagram, utilitzant el hashtag #37festadelpedal.

Les inscripcions per a participar a l’activitat tenen un preu popular de 3 €, si són anticipades (https://www.palamosesportiu.cat/project/festa-del-pedal/), i de 4 € si es fan el mateix dia de l’esdeveniment. Els dorsals es podran recollir el mateix diumenge a la plaça Mossèn Gumersind una hora abans de la sortida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*