Celrà és un dels cinc municipis que acull, a partir del 7 de setembre, la setena edició del Festival Internacional Art & Gavarres. Fins al 3 de novembre es podran veure les obres creades per al festival per un total de setze artistes, instal·lades en espais singulars de Girona, Celrà, Cassà de la Selva, Llagostera i Palamós.

Definit com a Festival internacional d’art i paisatge, parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge.

Els artistes participants creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals. El festival ens convida a visitar aquestes intervencions artístiques efímeres, tot endinsant-nos a les Gavarres, a la vegada que relaciona art i natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i posar-lo en valor.

Malgrat que s’anuncia la data del 3 de novembre com a últim dia del festival, les obres són visitables fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, les esborri.
El festival s’inaugura oficialment el dia 2, a les 18.30 h, a la Casa de Cultura de Girona, que també acollirà la primera acció, titulada Cadira, el dimecres 4, a les 19 h, a càrrec de l’artista celranenc Pep Aymerich. Durant poc més d’una hora i mitja, Aymerich construeix una cadira a partir d’un tronc de castanyer fent servir eines i tècniques tradicionals.

A Celrà es podran veure obres de Maria Mercader i Marc Aleu, a la zona de la Torre Desvern. El dissabte 7 es farà una visita comentada a la part celranenca de l’exposició, a partir de les 9 del matí.

Podeu consultar tota la programació del festival i els detalls sobre les obres i els artistes al web www.artigavarres.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*