Coincidint amb l’inici de la Festa Major, el Terracotta Museu va estrenar una nova ornamentació al seu claustre d’entrada: uns vistosos tendal en forma de vela que, a més d’aportar un toc festiu a l’espai, també ajuda a combatre la calor dels mesos d’estiu  fent l’ambient més confortable pels visitants. De formes dinàmiques, creen un espai alegre i de colors vius inspirats en els colors tradicionals de la ceràmica vidriada de revestiment de la indústria bisbalenca, quedant integrats amb la incònica cortina de rajoles que llueix a l’entrada principal de l’equipament des de la seva reobertura.

Cal destacar que, a més de la seva funció estètica, l’esmentada cortina de rajoles també és un element de contenció de la calor de l’estiu. Les rajoles de ceràmica vidrada tenen una alta capacitat per reflectir la llum solar, cosa que ajuda a mantenir els espais més frescos i, per tant, protegeix el vestíbul interior del Terracotta Museu de la calor exterior.

D’aquesta manera es millora la visita al Museu, convertint l’entrada en un espai molt més acollidor i, alhora, més adequat per l’organització d’activitats durant el període estival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*