Aquesta iniciativa és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració d’establiments de restauració palamosins, mitjançant la qual es proposa concerts i música en directe a diferents espais del municipi i durant la temporada d’estiu, per gaudir dels vespres a l’aire lliure.

Tots els concerts són gratuïts i oberts a tothom, repartits entre els mesos de juliol i agost, i protagonitzats per cantants en solitari o duets musicals, que ofereixen un ampli repertori d’estils i cançons (rock, blues, soul, flamenc mediterrani o covers) per al gaudi de tot el públic.

Complement dels concerts amb el “Tardeo”

Les propostes musicals previstes es complementen amb l’oferta de “Tardeo” pensada especialment per a aquesta proposta lúdica, amb vermuts, copes o tapes que ofereixen diversos establiments de restauració del municipi (Altamar, Bar La Plaça, Eat Alia, El Campanar Petit, El Castellet, El Gust, Els Arbres, L’Encís, i El Tel·luric).

La programació d’actuacions dels concerts inclosos enguany a “Quan el sol es pon”, s’iniciarà demà dijous, 4 de juliol, amb una primera actuació musical que tindrà lloc a partir de les 19:30 h, a la plaça Murada. Es tracta d’una activitat musical que amb formacions diferents es repetirà en aquest indret, cada dijous del mes de juliol, a la mateixa hora. Un altre dels espais on es realitzaran concerts cada setmana serà el de la plaça del Forn, en aquest cas coincidint amb tots els divendres i dissabtes de juliol i agost, a partir de les 20 h.

El cartell d’actuacions també inclou música en directe a la zona de La Planassa, programant un concert que tindrà lloc el dimecres 17 de juliol.

També a la zona de la petanca del passeig del Mar, el dia 25 de juliol; a la plaça Murada, el dia 7 d’agost; o a l’escenari del passeig del Mar, el dia 29 d’agost. Tots aquests quatre concerts s’iniciaran a les 20 h.

Cal destacar que la programació d’enguany inclou dues actuacions adreçades al públic familiar i dedicades als més menuts, amb la participació de grups amb un repertori musical especialment pensat per als infants. En aquest cas els dos concerts tindran lloc a l’escenari del passeig del Mar, els dies 23 de juliol i 20 d’agost, respectivament, i en ambdós casos amb inici a partir de les 19 h.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*