Un reconeixement a la transformació digital i el govern obert del nostre municipi

Ens omple d’orgull anunciar que l’Ajuntament de Llambilles ha estat guardonat amb el 3r premi en la categoria de municipis de 501 a 1.000 habitants en els prestigiosos Reconeixements d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) 2023. Aquest guardó reconeix la nostra dedicació a la transformació digital i al govern obert, esforços que tenen com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de tots els nostres ciutadans.

La cerimònia de lliurament dels premis

La cerimònia es va celebrar el passat 2 de juliol de 2024 a la Sala del Teatre – Auditori de Salou, un esdeveniment que va reunir representants de diversos municipis catalans. Durant l’acte, es va reconèixer el compromís de les administracions locals en impulsar la digitalització i oferir serveis més accessibles i eficients a la ciutadania.

Un esforç col·lectiu

Aquest premi no seria possible sense la dedicació i el treball incansable dels nostres empleats municipals, col·laboradors, i sobretot, la confiança dels nostres veïns i veïnes. Gràcies a tots vosaltres, hem aconseguit ser un municipi capdavanter en l’adopció de tecnologies digitals i en la promoció de la transparència i la participació ciutadana.

Continuant el camí de la innovació

Amb aquest reconeixement, reafirmem el nostre compromís de continuar treballant per un Llambilles més digital, transparent i eficient. Estem decidits a seguir avançant en la transformació dels nostres serveis per tal de facilitar i millorar la interacció entre l’ajuntament i els ciutadans.

Més informació

Per a més detalls sobre els Reconeixements d’Administració Oberta 2023 i la nostra participació, podeu visitar la web oficial de l’AOC.
https://www.aoc.cat/blog/2024/reconeixements-2023-youtube/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*