Entrarà en funcionament a partir del dilluns 1 de juliol.

De l’1 de juliol al 31 d’agost, enguany s’estrena un servei de bus continuat que, de les 7.30h fins les 23.15h connectarà Palafrugell amb les platges de Calella i Llafranc.

Cada 30 minuts, un servei de bus ràpid anomenat BUS30’ connectarà el nucli urbà de Palafrugell, amb una parada a la Rotonda de la plaça d’Europa i una altra al carrer Barris i Buixó 33, davant dels Ametllers, amb el final de l’autovia del Mar, a la parada de bus ubicada a la plaça Doctor Trueta, entre Calella i Llafranc.

Aquest servei, pensat tant per a visitants com residents, s’ofereix amb l’objectiu de descongestionar de trànsit aquestes platges i rebaixar els problemes d’aparcament i perquè la gent es pugui desplaçar de manera còmode i fàcil entre aquests nuclis.

Els usuaris podran aparcar el vehicle a l’aparcament gratuït amb cabuda per 150 places situat a la Rambla Josep Vergés i Matas (davant del Veritas), i des de la rotonda de la Plaça Europa, situada a pocs metres, agafar aquest bus.
Per a qui vulgui anar al centre, s’ha habilitat una parada al carrer Barris i Buixó, 33 (davant els Ametllers).

El cost d’un trajecte senzill serà de 2 €, comprant el tiquet al bus. Els usuaris poden comprar abonaments de 10 viatges per 10 € (1 € per viatge) a les oficines de turisme del municipi, online o a guixeta de Sarfa.

Més informació a: https://visitpalafrugell.cat/proposta/bus-30/ i al telèfon 972 30 02 28.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*