Dimarts 21 de maig va tenir lloc a les instal.lacions del Club Tennis d’Aro la presentació del CAMPIONAT D’ESPANYA SENIOR DE TENNIS, que tindrà lloc del 25 de maig al 2 de juny a les instal·lacions d’aquest club i a les del Club Tennis Llafranc. A l’acte hi van assistir Josep Mª Tura, President del Club Tennis d’Aro; Isidre Tenas, Tinent d’Alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell; Marc Medina, Regidor d’esports ajuntament de Platja d’Aro; Jordi Tamayo, Vice President de la RFET i President de la FCT; Javier Soler, Director Esportiu RFET.

El torneig es celebrarà en dues seus: Club Tennis Llafranc i Club Tennis d’Aro i s’hi jugaran les categories de +30 +35 +40 +45 +50 +55 +60 +65 +70 +75 +80 +85 en femení i masculí, individual i dobles.

S’hi han registrat 1.100 inscripcions que es corrresponen amb 850 jugadors els quals es reparteixen aproximadament a parts iguals entre ambdós clubs gironins.

Segons el Sr. Tamayo “ …destacar la experiència i capacitat organitzativa dels dos Clubs i del tennis gironí….”

El Sr. Tura va destacar el caràcter familiar del torneig on els jugadors acostumen a viatjar amb la seva família, de manera que les poblacions de Platja d’Aro i i Palafrugell rebran un numero de visitants que superarà clarament les 2.000 persones.

El Sr. Tenas va destacar la bona entesa existent entre ambdós entitats “en tractar-se de dos clubs germans amb unes instal.lacions molt similars…” i va indicar que és important per al tennis català que dos clubs gironims s’uneixin per organizar un event de tal magnitud.

L’any anterior aquest torneig es va celebrar a Alacant amb un número similar d’inscrits.

L’Ajuntament de Platja d’Aro col.labora amb el Club Tennis d’Aro de forma habitual en la celebració dels diversos tornejos. El Sr. Medina indica que en aquest torneig els participants podran gaudir de la nostra població i indica les bones dates en que es juga, doncs ajuda a desestacionalitzar la temporada.

El fi de festa tindrà lloc el diumenge dia 2 de juny, on la Federació Catalana de Tennis celebrarà la Diada del Tennis Gironí amb un dinar a les propies instal.lacions del Club Tennis d’Aro. L’assistència és gratuita i tothom està convidat a gaudir d’aquesta gran festa del tennis nacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*