Avui, a partir de les 19 h, el Coworking la Bisbal obre les seves portes a tothom per tal de fer conèixer l’espai, així com les empreses que actualment s’hi allotgen. La jornada Networking consistirà en una trobada informal i d’accés lliure, especialment dirigida a totes aquelles persones interessades en el camp de la innovació social, la sostenibilitat ambiental, l’emprenedoria o els coworkings. Es farà dins el mateix Coworking la Bisbal i les empreses allotjades faran una presentació dels seus serveis i missió, així com dels seus projectes amb visió social. Cal tenir present que el Coworking la Bisbal està gestionat per l’Ajuntament de la Bisbal i la jornada ha estat organitzada conjuntament entre les àrees de Drets Socials, Promoció Econòmica i les empreses que actualment formen part de l’espai.

El Coworking la Bisbal va entrar en funcionament l’any 2021, i té l’objectiu d’oferir un espai de treball i d’interacció entre empreses de nova creació que tenen com a objectiu la innovació social o la sostenibilitat ambiental. Actualment hi ha tres empreses allotjades i dues que ja han acabat la seva estada. Es poden seguir les novetats del Coworking i de la jornada a l’Instagram @coworkinglabisbal.

El Coworking la Bisbal està situat a l’edifici Ajuntament Vell, al número 17 del carrer de les Mesures de la Bisbal. Es tracta d’un servei públic dirigit a persones emprenedores i empreses de nova creació que, sigui quin sigui el seu model de negoci, tinguin una visió empresarial cap a la innovació social i a la sostenibilitat ambiental.

El Coworking la Bisbal és un espai de treball a la Bisbal per fomentar l’emprenedoria i l’autoocupació de persones i empreses que tinguin en el seu pla de negoci criteris d’innovació social i que busquin satisfer demandes que millorin el benestar, les condicions de vida, el nivell cultural, la igualtat i inclusió social o la sostenibilitat ecològica del territori. Vols esdevenir un espai de trobada que permeti la interacció i col·laboració entre les persones i empreses i que faciliti la creació de sinergies, la cooperació, el suport mutu i la compartició de coneixements.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*