Amanida de tardor amb bolets confitats amb oli d’oliva, 200 grams d’escamarlans de la llotja, calamars farcits a l’estil del Baix Empordà, una ampolleta de vi Sumarroca, postres fets a casa i cafè. Aquest és el menú de l’escamarlà que per 33 euros pots fer a qualsevol dels 12 restaurants de Palamós, Calonge – Sant Antoni i Vall·llobrega, que formen part de l’Associació de Restaurants de la Badia.
Nosaltres hem tastat el del restaurant Mas dels Arcs de Palamós i la veritat és que ens ha agradat.
El restaurant és de fàcil accés des de la carretera c-31 entre Palamós i Vall.llobrega. La rebuda ha sigut cordial i acollidora i l’hem completat amb unes petites croquetes d’aperitiu gentilesa de la casa.
A banda del menú de l’escamarlà com a principal protagonista, el restaurant ofereix un interessant menú de migdia pels caps de setmana i dies festius amb una àmplia varietat de plats per escollir entre cinc primers, cinc segons i postres. Tot plegat per 28,50 euros, tot i que la beguda i els cafès van a part.
De la carta en destaquen les amanides, com la de figues amb brie i vinagreta de fruits vermells, els arrossos secs o caldosos, el carpaccio de gambes de Palamós, el Tataki de tonyina vermella amb cítrics i verduretes, la vedella d’Angus, el magret d’ànec amb salsa de figues o els canelons artesans de carn rostida, foie-gras de l’Empordà, beixamel de ceps i formatge parmesà.
Us recomanem trucar-hi per reservar taula.
Dades de contacte
Carretera C-31, km 328, Palamós, Girona
Telèfon: 972 31 51 35
Web
La setmana passada hi vam estar amb uns amics. El servei una mica lent però el menjar molt bo. L’arrós de Pals amb verduretes molt bo! A fora hi ha molt de lloc per aparcar i per jugar amb els nens.